Crónica de les 24 hores de fútbol sala


1r, 2n i 3r classificats, màxim golejador i porter menys golejat.


Primer premi : Los Pocholos.


Equip Los Pocholos.


Equip del Casal Juvenil.

 

El divendres dia 20 de juny a les nou del vespre es va donar el tret de sortida a les 24 hores de futbol Sala del barri desprès d’un any de no fer-se.

El Club de Lluita Olímpica La Mina i el Club de Futbol Tramuntana La Mina van ser els organitzadors de l’acte amb la col·laboració d’altres entitats, serveis i veïns del barri.

La recuperació de les 24 hores pretèn sobretot recuperar l’esperit esportiu i poder destinar la recaudació per a l’equipament esportiu dels joves del barri. Va comptar amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Sant Adrià  i el Consorci del Barri de la Mina.

Va haver-hi 10 equips participants formats per els joves del barri, del municipi i tambè dels voltans de Barcelona. Al torneig es va fer primer una fase regular amb dos grups de cinc equips cadascun i es classificaven els tres primers. Desprès es feien dos triangulars (de tres equips cadascú) i es classificaven els dos primers de cada grup per la semifinal.

Els espectadors van disfrutar de valent perquè, desprès de dos anys de no tenir 24 hores, les ganes de molts dels equips participants van fer que l’espectacle futbolístic fós realment de primer nivell.

La jornada esportiva es va destacar per un bon ambient entre les entitats organitzadores i col·laboradores, els jugadors i el públic. Tot aixó va ajudar a que aquestes 24 hores transcorreguèssin amb un civisme absolut i un correcte clima esportiu.

Felicitem als equips guanyadors, a l’equip arbitral i a tots els participants d’aquestes 24 hores per la tasca que van fer-hi . Us animem a continuar entrenant i fer esport per preparar les de l’any vinent .

Primer classificat : Los pocholos
Segon classificat : Casal Juvenil La Mina
Tercer classificat : Equipo Besòs
Quart classificat : F.C Fortis
Màxim Golejador : Juan Amaya Vargas
Millor Porter: José Gómez Platero

Club de Lluita i CP Tramuntana

>>> més informació