El Consorci del barri de La Mina estrena pàgina web, més segura i més accessible

El nou espai web del Consorci del barri de La Mina ja està disponible. La pàgina ha guanyat més prestacions i disposa de major accessibilitat a la xarxa. Us expliquem les novetats!

 

      

 

La nova pàgina web del Consorci del barri de La Mina ja està en moviment. L'espai web ara és compatible amb qualsevol tipus de pantalla i ha reforçat la seva seguretat, tot millorant la protecció contra atacs informàtics.

Els elements de disseny i estètics s'han actualitzant, oferint més amplitud i claredat, permetent penjar-hi imatges més grans i amb un cos de la lletra major. A més, les persones usuàries tenen la possibilitat de reduir o d'ampliar el contingut en funció de les seves necessitats visuals.

La gran novetat és la presentació dels diferents serveis que té en marxa el Consorci del barri de La Mina, a través d'un mòdul "slide": a peu de pàgina, cadascun dels serveis van lliscant automàticament, sent representats pels logos corresponents.

També la pàgina d'inici ha experimentat canvis. S'han reordenat els elements, les fotografies de la capçelera també van lliscant i el menú principal s'ha simplificat i s'ha traslladat a la dreta.

Finalment, la pàgina web incorpora un avís legal relatiu a les coockies, que quan s'activa, identifica l'usuari o usuària i simplifica l'accés i la navegació.