des de l’estiu

A desdelamina.net no ens n’aniríem tranquils de vacances deixant-vos orfes de web durant tot el més d’agost. És per això que hem preparat reculls temàtics amb articles que hem considerat interessant recuperar. Per a preparar els reculls estivals hem estat repassant tots els articles publicats i ens hem donat conta de la molta i bona feina feta durant aquest curs 2010/11.

Aquest curs hem estrenat la nostra particular televisió: desdelaminaTV. I ho hem fet amb una secció que hem anomenat: Gent del Barri.

És un projecte al que hi estem posant molta il·lusió i que esperem que disfruteu.

estiu2010visualpanic2.jpg

Hem començat amb una serie de videoentrevistes a persones amb moltes coses a dir sobre el barri. Els hi demanem que elegeixin ells la localització de l’entrevista i una breu presentació d’ells mateixos. Les preguntes que els hi realitzem semblen sencilles a priori: un record, present i futur del barri. De moment hem publicat les entrevistes a Manuel Fernández, educador social del bari, Paco Hernández, president de l’Associació de veins de La MIna, i la Marien i la Consuelo del projecte d’alfabetització Alfa-Costura.

Per altra banda també hem començat a retransmetre en directe per internet (el que es coneix en l’argot com a “streaming”) actes públics del barri que considerem interessants. Entre ells la conferència que el bailaor Antonio Canales pronuncià a la biblioteca Font de La Mina sobre “Castells i Flamenco”
 

> Estrenem la secció Gent del Barri

> Paco Hernández :: Gent del Barri

> Marien i Consuelo :: Gent del Barri

> Antonio Canales a la Biblioteca Font de La Mina i en directe a desdelaminaTV

 

La foto que acompanya l'article esta realitzada per Visual Panic i esta publicada al seu flickr