Des de l’estiu :: Collita pròpia

I les nostres vacances d’estiu arriben al final i tanquem aquest repas estiuenc a les novetats del barri han alimentat el nostre web de notícies durant el curs 2017-18. I volem tancar  amb un recull especial de tot allò que ha fet créixer el nostre projecte.

 

Comencem aquest repas destacant que les cartografies sensibles (aquelles derives viscudes que fem al barri de tant en tant) tenen un espai propi a la web i que hem realitzat més mapes sensibles on retratem entitats i serveis del barri i del municipi, en aquest cas vam apropar-nos a les Adrianes, les AlfaCostura i el CIOD (Centre d’Informació i Orientació de la Dona) També vam participar en una de les trobades d’Energies Comunitàries.

 

 

I va arribar la primavera i vam tornar a posar en marxa una nova edició de Identitats i Miralls, la nostra experiencia d’aprenentatge i servei amb la gent de Treball Social de l’UB. En aquesta nova edició, 6 estudiants de l’assignatura de Comunicació i Documentació del Treball Social van realitzar un treball immersiu al barri a l’entorn de l’anàlisi critic de noticies. Totes aquestes sessions es van documentar al blog de l’experiència i van quedar recollides en un darrer article que serveix com a tancament de tota aquesta proposta.

 

 

I per tancar aquest repàs volem recordar amb un petit somriure que la nostra galeria de fotos ha superat les 2000 imatges, que vam estar convidades a les jornades “Barri i practiques artístiques” de Idensitat i que la Confederació ens va premiar pel nostre alt impacte en la comunitat.

 

I aquest darrer enllaç tanquem el repàs estiuenc dels articles publicats durant el passat curs al desdelamina.net… Ens llegim durant el proper curs 🙂