Estrenem la desena edició del Identitats i Miralls

Fa unes setmanes, vam visitar la Universitat de Barcelona per presentar a l’alumnat de Treball Social la desena edició del Identitats i Miralls. I ara, a meitat del mes de novembre, podem donar ja la benvinguda a les vuit participants que enguany formaran part d’aquest Aprenentatge i Servei.

Imatge de la desena edició del Identitats i Miralls

La Clàudia, el David, l’Anna, la Paula G, la Paula E, la Silvia, la Maria Laura i la Nataly seran les protagonistes d’aquesta nova experiència que pretén analitzar com els mitjans de comunicació influeixen en l’imaginari col·lectiu del barri de La Mina. Durant tres sessions, les estudiants de l’assignatura de Comunicació i Documentació del grau es trobaran amb veïnes, veïns i professionals del territori per reflexionar entorn a la creació de les identitats personals i comunitàries a través de l’anàlisi de notícies. Amb la seva ajuda, s’aproximaran a les realitats diverses d’aquesta comunitat per conèixer-la, entendre-la, deconstruir prejudicis i estereotips.

Des del projecte, us farem còmplices de tot el procés, informant-vos del desenvolupament de les sessions, tant des del desdelamina com des del bloc del Identitats i Miralls. Per a nosaltres, és un plaer comptar amb la participació de persones despertes i motivades en canviar la percepció social del barri. Perquè és des de dins i des de fora que tot es transforma.