Dos incendis la mateixa setmana al mateix edifici

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

El barri fou noticia el passat cap de setmana en diferents mitjans d'informació, arran d'un incendi que obligà a desallotjar a 200 veïnes de dos edificis del carrer Mart. Casualment, el mateix edifici havia sofert un incendi dos dies abans.

 

IMG_20120522_193359.jpg

Els bombers reberen un avís sobre les 4 de la matinada del passat dissabte. Unes fustes apilades davant els números 22 i 24 del carrer Mart havien començat a cremar. Les flames s'aproparen a la façana dels edificis afectant un balcó de la primera planta i obligant a desallotjar les habitants dels dos edificis, unes 200 veïnes en total.

Algunes veïnes hagueren de ser ateses per tres ambulàncies per intoxicacions pels fums i atacs d'ansietat.

Sobre les 5 de la matinada, després de que els bombers controlessin l'incendi, les veïnes pogueren tornar als seus habitatges.

En les fotos, que ens ha fet arribar un veí, es poden apreciar els efectes de les flames. Esperem que Pla de Besós, responsable del manteniment dels edificis, repari els desperfectes tant aviat com sigui possible.

Imagen0074.jpg

Dona la casualitat que, el dijous abans, un curtcircuit provocà un incendi en un pis del mateix edifici, obligant també a desallotjar-ne temporalment els habitants.

En aquest cas, els operaris de Pla de Besós ja han començat amb les tasques de rehabilitació, com es pot veure en les fotos que ens ha fet arribar un altre veí.

Imagen0071.jpg

Bateria d'enllaços:

Dues dones intoxicades per inhalació de fum en un incendi de fustes a la via pública a Sant Adrià de Besòs departament de comunicació Bombers gencat.cat

Dues intoxicades per un incendi al carrer a Sant Adrià  El Periódico
Dues dones intoxicades per fum a causa d'un incendi que ha afectat un habitatge a la Mina a Sant Adrià de Besòs 3/24.cat

 

Imagen0065.jpg