Passeig fotogràfic per la Festa Major

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

A continuació podreu gaudir d'un passeig fotogràfic d'alguns dels actes que es van realitzar aquest passat cap de setmana en motiu de la Festa Major del barri.

Les fotografies que observareu a continuació formen part de la primera activitat que es va realitzar per iniciar la festa, és el grup de Batucada del Grupo Unión que van realitzar un cercavila pel barri i les fotografies són extretes del seu propi blog.

Aquestes fotografies formen part de l'activitat que es va realitzar dissabte 22 a les 19h davant del CAP de la Mina, van haver-hi unes exhibicions de ball amb el Grupo de Sevillanas y Rumba Brisa Rociera i PescaillaChirriteta.com. Les fotos que observareu a continuació estan realitzades per Sara Verdejo.

Les fotografies que observareu a continuació són de l'acte de l'Associació de Comerciants, i de la Biblioteca, van ser dos actes que es van realitzar davant del CAP de La Mina. Les fotografies són extretes del Facebook de la Biblioteca Font de la Mina.

Les fotografies que hi ha a continuació formen part del pregó que va estar a càrrec de Paqui Jiménez membre de l’Associació de Veïns, a les 19h de divendres 20, per donar iniciades les Festes Majors del barri, la que vé a continuació és de la cursa de bicicletes amb el servei de la Minacleta i els Agents Cívics, aquest acte va ser realitzat tot just finalitzat l'acte del pregó. La següent fotografia és dels jocs d'escuma que es van realitzar dissabte 21 a les 12.30h del mati a la plaça Maria Mercè Marçal, que tot seguit es va realitzar un bingo en el casal d'avis, com podem observar. I les darreres fotografies són del "Fés el teu ànec" taller de manualitats La Capsa de Jocs del Parc del Besòs que es va realitzar diumenge 22 a les 11.30 del matí. Aquest recull de fotografies són extretes de la pàgina del Consorci de La Mina.

Diumenge 22 a les 13h es va donar per tancada la Festa Major amb les seves activitats i actes que la caracteritzen, esperant amb ganes la del any vinent!