El concurs literari de Sant Jordi torna a trepitjar els carrers de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura

La 21ª edició del concurs literari de Sant Jordi ha permès recuperar la presencialitat després de dos anys de pandèmia. Enguany, s’ha celebrat al pati de l’escola de La Mina per garantir la distància entre el públic i estar a l’aire lliure. Una jornada que es va desenvolupar durant la tarda del dijous 28 d’abril i que va comptar amb al voltant de 100 infants, joves i adults participants.

Hi havia moltes ganes de recuperar l’activitat comunitària a peu de carrer i l’espectacle de Sant Jordi ha obert el camí. Organitzat per Salesians La Mina i la Fundació Privada Pere Closa, el concurs literari ha motivat a la participació de les escoles i entitats socioeducatives del barri de La Mina i l’entorn proper. Una oportunitat, com cada any, de fomentar la cultura, les tradicions, la literatura i l’estima per les lletres.

Enguany l’espectacle de Sant Jordi va estar dinamitzat per la companyia teatral Les Lloronas, que van representar una obra de teatre No hi havia una vegada, sobre el gran llibre dels contes clàssics. Elles mateixes van donar veu a l’equip del jurat, qui va fer entrega dels premis, format per representants d’entitats i serveis del territori. La Nieves Heredia (de la Fundació Privada Pere Closa), la Tamara Puig, (de Salesians La Mina), la Sandra Pardo (tècnica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs), l’Erika Adell (del projecte Apropa’t a la feina), el Narciso i la Irene (Educadors de Medi Obert del barri de La Mina) i l’Emma Sánchez (de l’Escola d’Adults) van tenir la responsabilitat de seleccionar les obres guanyadores.

Al voltant de 100 infants, joves i adults van assistir a l’acte, tot i que la participació al concurs ha estat molt més gran. Ho han fet en les categories d’Educació Infantil, Cicle Inicial de Primària, Cicle Superior de Primària, Educació Secundària i Adults.

Des del desdelamina.net, hem creat un àlbum d’imatges amb els millors moments de la jornada del concurs literari de Sant Jordi al Flickr. Us animem a fer-hi un cop d’ull!