El dret dels infants a una vida saludable

El barri celebra, un any més, la Setmana dels Drets dels Infants, aquest 2014 centrada en el "Dret a una vida saludable". Les activitats més destacades són la rua pels carrers del barri i la festa final al Parc del Besòs.

Com cada any, a finals de novembre és el moment de celebrar, i reivindicar alhora, els drets dels infants. Aquest 2014, es reflexiona al voltant del "Dret a una vida saludable". Aquesta commemoració dóna continuïtat al manifest de la Festa Major de la Mina del passat setembre titulat "Construïm un barri pels infants".

Al barri de la Mina, és el Projecte Educatiu de Barri qui s'encarrega d'organitzar la Setmana. Aquest òrgan agrupa a les entitats i agents educatius del nostre territori. D'entre les activitats programades, cal destacar la tercera edició de la rua pels carrers del barri, on els infants són els autèntics protagonistes, fent sentir la seva veu i mostrant les pancartes i cartells que han estat elaborant els darrers dies. L'inici de la rua serà dijous 20 de novembre a les 17:30 davant del Casal Cívic. La rua acabarà amb un berenar saludable davant el Casal de la Gent Gran.

També és una cita obligada la Festa al Parc del Besòs, oberta a famílies i infants, que se celebrarà el dissabte 22 de novembre d'11 a 13h. Hi tindrem la tradicional gimcana així com un espectacle a càrrec de la companyia "De Parranda", amb el seu xou "Queviures", que ens divertirà alhora que reflexionar sobre els hàbits saludables en l'alimentació dels infants.