Converses a La Mina :: Feminismes

  • Categoria de l'entrada:desdelamina / Dones

Avui 8 de març de 2022 estrenem la primera edició de les Converses sobre feminismes al barri de La MIna. Tal i com us presentàvem a inicis d’any, aquest projecte és una proposta audiovisual que busca emparaular realitats concretes del territori a través de testimonis del nostre barri: veïnes, professionals i expertes del territori.

La primera de les Converses ens permet endinsar-nos de ple amb el tema de fons del desdelamina 2021-2022: els feminismes al barri de La Mina. Amb el testimoni de la Susana Martínez Heredia i l’Antonia, de les Dones Iris, ens apropen la seva visió sobre què significa ser dona en la nostra comunitat, quins són els reptes del feminisme a La Mina i què fan elles en favor de la igualtat.

Us convidem a endinsar-vos en la conversa, que s’ha realitzat a partir de les preguntes que ens heu fet arribar, i esperem que la gaudiu tant com nosaltres. També us motivem a compartir-la amb l’etiqueta i etiquetant al @desdelamina, així com fer-nos arribar el vostre retorn. Gràcies a les dues participants per fer-la possible i per fer visibles les lluites que s’entomen dia a dia al barri de La Mina!