El Grupo Union recull el premi Serra i Moret

El centre obert de petits ha estat premiat pel treball pedagògic sobre la responsabilitat: Loketetoka. Acadèmia de bruixes i bruixots.

Aquest Sant Jordi a més de gaudir dels llibres i les roses el Grupo Union vam assistir al lliurament dels premis Serra i Moret atorgats per la Generalitat de Catalunya a aquelles obres escrites en llengua catalana que descriuen, analitzen o tracten temes de civisme. S’hi atorgaven premis a obres en la modalitat d’assaig, còmic, treball pedagògic o guió de curtmetratge.


[Foto: Grupo Unión]

Nosaltres vam optar al premi amb un treball pedagògic sobre la responsabilitat: Loketetoka. Acadèmia de bruixes i bruixots. Aquest treball desenvolupava un centre d’interès que vam portar a terme al centre obert amb el grup d’infants de 8 a 11 anys. A través d’aquest centre d’interès concretat en diferents jocs i dinàmiques vam treballar una sèrie d’objectius entorn la responsabilitat i la vivència d’aquesta en diferents aspectes de la vida dels nois i noies.


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]

A l’acte de lliurament del premi vam assistir amb dos infants que van participar de les activitats d’aquest centre d’interès i que de fet eren els protagonistes d’aquest projecte.


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]