El Nadal arriba al comerç del barri de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Espai públic

El Nadal s’acosta. Així ens ho fan saber l’enllumenat dels carrers des del 18 de novembre, la programació especial per a aquests dies dinamitzada des de diferents entitats i serveis de la ciutat i els aparadors decorats amb motius nadalencs als comerços del nostre barri. El concurs d’aparadors torna a posar-se en marxa un any més i nosaltres hem volgut passar-nos pels locals comercials de La Mina i compartir-vos la seva creativitat i imaginació amb una galeria fotogràfica.

Al llarg dels darrers mesos, des del desdelamina.net, hem dinamitzat el curs Dones i TIC, on un grup de dones del barri de La Mina i voltants han treballat entorn l’alfabetització digital bàsica. En aquest marc, hem volgut generar un contingut propi amb elles per construir plegades una mirada sobre el territori a partir de la fotografia. Hem passejat pels diferents locals comercials de La Mina amb l’objectiu de compartir-vos una galeria d’imatges sobre el concurs d’aparadors d’enguany.

El resultat el podeu veure al Flickr del desdelamina. I el divendres 16 de desembre a les 17.30h, podeu assistir a l’entrega de Premis del XIV Concurs d’Aparadors i Porteries a l’Espai Cultural Font de La Mina, a càrrec de l’Associació de Comerciants de La Mina i el servei de Suport i Assessorament a les Comunitats de Veïns i Veïnes del barri de la Mina. L’entrega formarà part de la Festa de Nadal, on també es farà cagar el Tió de Nadal, hi haurà un espectacle per als infants i xocolatada.