El projecte Futvalors guanya el 1er premi de Civisme i Esport de la Generalitat de Catalunya

El passat 20 de novembre el projecte Futvalors va rebre el reconeixement de la Generalitat de Catalunya a través dels Premis Civisme 2019. Aquesta iniciativa, promoguda pel pebMINA, va ser guardonada amb el 1r premi de Civisme i Esport per la seva tasca educativa, de treball en xarxa i en valors.

D’aquesta manera, Futvalors era guardonat per una categoria que es convocava per primera vegada dins dels Premis Civisme 2019, organitzats per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Amb una dotació de 1.500€, el premi pretén garantir la continuïtat del projecte i estimular i reconèixer l’esforç de les persones i organitzacions que hi estan implicades.

Durant l’acte d’entrega del premi, que va ser recollit per Salesians La Mina i l’Associació Casal Infantil La Mina, l’organització va comentar que el projecte es mereixia el premi “per l’alta complexitat d’un barri com La Mina i perquè Futvalors reunia tots els components per guanyar-lo”. 

Fa cinc anys que Futvalors es porta a terme i en ell hi participen diverses entitats del barri (Associació Casal Infantil La Mina, Casal dels Infants Besòs – La Mina, Espai Jove La Mina i Salesians Sant Jordi – PES La Mina) que potencien la participació d’infants i joves i el treball educatiu i de salut comunitària.

Recordem que amb Futvalors, l’esport, en aquest cas, ha esdevingut una eina per fomentar la igualtat, el respecte i la solidaritat. Per a fer-ho, les regles del joc hagut de variar: al marcador, els gols quantifiquen tant com els valors i la participació de tots i totes es premia en cada acció… Enhorabona, companyes i companys de Futvalors!