El Sant Jordi al barri de la Mina

Des del 19 al 25 abril entitats i serveis del barri organitzen activitats per commemorar aquesta diada.

Dijous 19 :: Presentació del nom de la ludoteca del barri.
CEIP Mediterrània. 17h.
A partir de les 5 de la tarda, comença l’acte festiu de presentació del nom que s’ha triat per a la ludoteca del barri, a partir de la proposta popular de fins a 40 noms. Un jurat representatiu, composat per mestres, educadors, i pares i mares, s’ha decidit finalment per Ludoteca Toc-Toc.

La festa, amb l’actuació de pallassos, exhibició de globoflexia, música i berenar per a tothom, serà al pati de l’escola, CEIP Mediterrània, entrant per la porta de l’avinguda Manuel Fernández Márquez.

Dijous 19 :: la Zona Jove mata al Drac!
IES Fòrum de 17 a 19:30h.

A l’institut, IES Fòrum 2004, on hi tenen la seu l’equip de Zona Jove, tots aquests dies hi haurà un drac que demana aportacions de fotos, escrits, dibuixos i qualsevol altra mostra d’expressió. Sota la crida Vine a matar el drac, finalment, dimecres 25, es veurà complida la llegenda del cavaller Sant Jordi derrotant la fera que treu foc pels queixals. Hi ha sorpresa per a tothom que s’atreveixi a acostar-se al drac!

Diumenge 22 :: Taller de roses i desitjos
Capsa de Jocs, Parc del Besòs

És dia de roses i desitjos al Parc del Besòs. Des de les 12 del migdia i fins a dos quarts de dues, s’ha organitzat un taller de roses i formulació de desitjos. Es farà davant la Capsa dels Jocs, el servei familiar que presta jocs i joguines per jugar dins el recinte del parc.

Dilluns 23 :: Pastís de Pensaments
Al Local a partir de les 15h.

El Local, centre sociosanitari que atén a la població drogodepenent, convida tothom al pastis de pensaments que estan fent aquests dies. Es tracta d’una exposició de poemes, pensaments i reflexions dels usuaris del centre que expressen la vida sota circumstàncies difícils. Parlen de pensaments universals, com la tristesa o la soledat, l’angoixa o la sensació que provoca la pluja. Entre les 3 de la tarda i dos quarts de cinc, es podrà visitar l’exposició, llegir els poemes, i, tot fent un cafè, servir-se un tros d’alguns dels pastissos que han fet els professionals del centre.

Dilluns 23 :: Contes contes
Capsa de Jocs, Parc del Besòs.

A dos quarts de sis de la tarda, la Capsa dels Jocs ha organitzat un conta contes, convidant a tothom a que s’animi a explicar un conte als nens i nenes que habitualment es concentren al voltant de la zona de jocs del parc del Besòs.

Dimarts 24 :: Recital de poesies de la mà de les Dones IRIS
Casal Cívic del barri, a partir de les 15h.
I, allargant un pèl més la celebració del patró de Catalunya, el grup Les dones Iris, faran una trobada-recital de poesies, oberta a tothom, l’endemà de Sant Jordi. Compten amb la col·laboració de l’actor i director de teatre, Màrius Hernández, l’actriu, Maria Lanau, i del jove escriptor del barri, Josep Maria Galiano, llicenciat en Filosofia, que amb el seu propi esforç ha publicat “Holocausto sexual”, un llibre crític amb el turisme sexual.

El recital de poesies, acompanyat de cafè i dolços, serà al Casal Cívic del barri, entre les 3 i les 5 de la tarda.