El TRAMBesòs ja arriba al Gorg

Tres noves parades del tramvia de Sant Martí entren en servei.

El passat dissabte 8 de setembre va entrar en servei tres noves parades del tramvia Sant Martí – Besòs: Encants de Sant Adrià, Sant Roc i Gorg.

L’acte va tenir lloc a la parada de Gorg a Badalona i el punt de trobada va ser a les 18 h. a la parada del tramvia Sant Joan Baptista, situada a la Rambla de la Platja amb el carrer Torrassa de Sant Adrià de Besòs.

A aquest acte hi van assistir el president de la Generalitat de Catalunya, Josep Montilla, els alcaldes dels municipis de Badalona, Maite Arqué, de Barcelona, Jordi Hereu, de Sant Adrià de Besòs, Jesús M. Canga, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques i president de l’ATM, Joaquim Nadal, el president de l’EMT i vicepresident 2n de l’ATM, Antoni Poveda, i el president de Tramvia Metropolità, SA, Albert Vilalta.

La fotografia que il·lustra aquesta notícia pertany al irlandes Kevo carregada a la pàgina web Flickr. Flickr és una pàgina web on es comparteixen, s’organitzen i es magatzemen les fotografies més populars de la Xarxa.