El TSJC ho ha dit ben clar: l’edifici Venus s’ha d’enderrocar

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

A principis de setmana saltava la noticia. L’edifici Venus s’ha d’enderrocar, tal i com ha ordenat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya al Consorci del barri de La Mina, organisme encarregat de l’execució i el reallotjament del veïnatge.

Després d’una història amb gairebé 20 anys de trames i ombres, la justícia ha donat la raó a la lluita veïnal. La comunitat veu cada vegada més a prop la sortida del laberint, però la pilota ara es troba a la taula de l’administració.

Recordem que el col·lectiu de veïns i veïnes de l’edifici Venus va posar en marxa la campanya de micromecenatge #GoteoxVenus, impulsada pel projecte Objectiu Venus, que buscava recolzament, ressò mediàtic, incidència política i solidaritat per continuar amb el procés judicial contra el Consorci del barri de La Mina.

Ara, uns mesos més tard i amb els diners recaudats, és el TSJC qui reconeix que l’administració ha mostrat passivitat i inactivitat davant d’aquesta problemàtica. I els mitjans de comunicació no han trigat en compartir la noticia: