Els afectats pels reallotjaments protesten davant la Generalitat

L'anunci del Consorci del Barri de La Mina de desafectar l'edifici Venus per a rehabilitar-lo enlloc de demolir-lo com estava previst al PERM, provoca la protesta de veïns i veïnes afectats.

(foto: Álvaro Monge :: el Periódico de Catalunya)

 

La Comissió d'afectats per els reallotjaments previstos en el Pla de Transformació es va reunir en assemblea el passat dia 12 de setembre per a definir la seva posició devant l'anunci del Consorci, publicat el passat mes de juliol, on es proposa la modificació del Pla Especial de Reordenació i Millora.

Modificació que implica la no demolició de l'edifici Venus per fer una rehabilitació de les parts comunes de l'edifici a la que s'oposen els veïns i veïnes afectats.

Una de les primeres accions acordades en assemblea ha estat la manifestació devant la seu de la Conselleria, per a mostrar el desacord amb la proposta i continuar amb les negociacions per al reallotjament de tot el col·lectiu afectat

 

La premsa s'ha fet ressó d'aquesta acció com es recull a :

el Periódico, edició del dia 18.09.2014

> "Tensión en la frontera metropolitana – Marcha atrás en la Mina"

> "No ens condemneu a viure com marginats socials"

 

La proposta del Consorci va ser publicada al juliol per la Generalitat de Catalunya i va provocar reaccions dins dels grups municipals i de la comissió d'afectats.

> Proposada la rehabilitació de l'edifici Venus

 

També podeu consultar tota la informació generada per el procés cercant dins d'aquest web els articles de la categoria Reallotjaments