Els mitjans de comunicació s’apropen a l’Institut escola de Sant Adrià del Besòs

El nou Institut escola de Sant Adrià del Besòs, ubicat a La Mina, ha esdevingut notícia recentment als mitjans de comunicació. La iniciativa educativa pretén erradicar l'absentisme escolar i millorar els resultats acadèmics de infants i joves del barri.

     

*Font: Danny Caminal, El Periódico.

Amb l'article 'La Mina desafia el fracàs escolar' el diari El Periòdico ens apropa a la nova aposta educativa, posada en marxa a l'inici del curs 2016-2017. El nou Institut escola de Sant Adrià del Besòs neix de la fusió de l'antiga escola de primària Mediterrània i del Institut Fòrum 2004.

La notícia ens planteja el pla estratègic del programa a través de les explicacions de la directora del centre educatiu, Marta del Campo.

També el nostre mitjà, Desdelamina.net, va publicar aquesta mateixa setmana una entrevista a la directora de l'institut escola de Sant Adrià del Besòs. En ella podreu ampliar informació sobre els objectius del projecte, la posada en pràctica amb els alumnes i els reptes educatius del barri.

I amb el reportatge "La lluita contra l'abandonament escolar comença a La Mina", Nació Digital també tractava l'educació formal del barri i les noves propostes que s'estan duent a terme.