Els nostres #racons930, a l’Instagram del projecte!

Fa unes setmanes, compartíem amb vosaltres la primera de les propostes educomunicatives que publicàvem a l’Instagram del projecte en aquest 2021. Aquelles imatges tenien a veure amb #artibarri. I les d’aquest mes de febrer ens mostraran els #racons930 més desapercebuts i curiosos de La Mina. Els hi fem una ullada?

Tal i com us vam explicar recentment, amb la proposta d’educomunicació que hem posat en marxa a l’Instagram del desdelamina.net volem donar a conèixer històries, relats, espais i persones emblemàtiques del nostre barri. Enmarcades en aquest projecte de fotografia i comunitat, al llarg del mes de gener vam publicar imatges d’expressions artístiques en el territori.

Ara, amb el mes de febrer ja estrenat, el tema central de la proposta és #racons930: una iniciativa per compartir fotografies sobre aquells indrets del barri que passan força desapercebuts i que són igual d’importants que molts d’altres. Racons del #barriLaMina que potser no coneixem i que també formen part de la nostra història.

La primera de les publicacions de febrer l’hem dedicat al carrer Benazir Bhutto, molt a prop del carrer Mart. Benazir Bhutto és considerada la primera dona a ser escollida presidenta d’un país de majoria musulmana i també la persona més jove en dirigir un estat musulmà, ja que va ser primera ministra per primera vegada amb només 35 anys. El 27 de desembre de 2007 fou assassinada mentre participava en un acte electoral, i avui dóna nom a una de les travesses de La Mina.
 

Com ja sabeu, amb cada mes, els temes aniran canviant. Això ens permetrà compartir-vos 12 consignes per conèixer el barri des de 12 mirades diferents. I en aquesta proposta, no volem estar soles. Ens agradaria que ens féssiu arribar també els vostres #racons930 per construir plegades el relat. Podeu fer-ho a través del correu electrònic (info@desdelamina.net) o a través de les nostres xarxes socials, i nosaltres ho publicarem al nostre Instagram!