En marxa la segona edició de la lliga Futvalors

El proper 25 d'abril arrenca la segona edició de Futvalors, una lliga de futbol entre les diferents entitats socioeducatives d'infància i adolescència de Sant Adrià del Besòs. El projecte vol treballar aspectes com el gènere, el respecte o el treball en equip a través d'aquest esport.

     

Infants i joves de Sant Adrià del Besòs podran formar part de la segona edició de Futvalors, una iniciativa que va néixer fa dos anys amb l'objectiu d'arribar de forma lúdica a les participants que presentin més dificultats socioeducatives.

Després de l'èxit de la primera edició, la subcomissió de la Comissió d'Educació Social i Lleure del PEB Mina (integrada per Salesians Sant Jordi – PES La Mina, Associació Casal Infantil La Mina, Casal dels Indants i Espai Jove La Mina) ha apostat per organitzar un any més aquesta lligueta de futbol on totes les entitats participants hi guanyen. Els punts s'assoleixen a partir dels gols i a través d'accions com saludar a l'àrbitre, saludar a l'altre equip o fer participar a totes les persones en les jugades.

La lliga es tanca amb una celebració final on tothom obté una medalla i un bon berenar, concluent així que no guanya qui més gols marca sinó qui més s'implica en l'aprenentatge educatiu.