És festa major a la ciutat!

Un any més, a pocs dies d’acabar l’estiu, arriba la Festa Major de Sant Adrià de Besòs. Del 7 a l’11 de setembre, cinc dies per passar-ho d’allò més bé amb activitats culturals, esportives i per a totes les edats.

Tronada

La ciutat és l’escenari de desenes d’actes de tot tipus. Hi destaquen els esdeveniments pel públic juvenil de les Festes Radioaktives i el Festival Polissons, que aportaran diferents concerts, una festa «holi», un karaoke alternatiu i una festa protagonitzada per l’aigua. També hi té una forta presència la cultura popular de tot tipus: sardanes, gegants, diables, castells i ball de bastons no hi faltaran, i tampoc el festival de rocieros. Finalment, els esports també hi tenen el seu espai, en modalitats amistoses i competitives de billar, tennis, futbol, escacs i dòmino.

D’altra banda, també formen part del programa les festes majors de barri, amb la del Casc Antic del 8 al 10 de setembre, la del Barri Monsolís els dies 8 i 9 de setembre, i la del barri Besòs del 14 al 16 de setembre. I s’hi inclou la sortida de La Mina Camina del diumenge 16 de setembre.

Enguany, a més, es repetirà la campanya per evitar les agressions masclistes amb la instal·lació d’un estand «punt lila» a la plaça de la Vila i una xarxa d’agents preventives voluntàries, que faran presència als diferents actes i aniran identificades amb un braçalet lila.

NomésSíEsSí

Podeu consultar el programa complet de la festa major aquí.

Programa Festa Major