“Escales al carrer” i a la xarxa

El Projecte de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes, Assessorament i Mediació inicia accions a la xarxa i al carrer per a trobar-se amb el veïns i veïnes del barri.

Amb la nova orientació del Servei de Suport a les Comunitats d'escala, ara anomenat "Projecte de suport i assessorament a les juntes d'escala, mediació de conflictes comunitaris i intervenció en el bloc del carrer Venus", ha iniciat un seguit d'accions per apropar la seva intervenció en les comunitats de veïnes i veïns al barri.

 

Una de les activitats que ha engegat és "Escales al Carrer", una iniciativa que buscar apropar el servei a la gent del barri. L’equip tècnic que gestiona aquest servei del Consorci obre peridòdicament un punt d'informació al carrer per mostrar i fer difusió dels diferents documents d'informació tècnica i assessorament per als veïns i comunitats d'escala. Al mateix temps, aquesta presència al carrer busca el contacte directe amb el veí per tal de recollir de primera mà demandes d’intervenció i respondre a dubtes i qüestions de les persones que s’hi acosten.

 


 

L'altra acció de visibilització del projecte engegada enguany és la obertura d'un espai informatiu a la web. Tal i com ens expliquen en el seu nou bloc http://laminacomunitaria.blogspot.com.es/, la funció d'aquest espai és la  facilitar el contacte entre el del Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes: Assessorament i Mediació i el veïnat, oferint un racó de recursos de temàtica comunitària i d’organització veïnal.