ESPAI JOVE :: Valors per al desenvolupament

A principis d’aquest mes, el Consorci del Barri de La Mina, publicava un article sobre l’Espai Jove del barri, un recurs adreçat a nois i noies a partir de 15 anys que s’estan preparant per a la vida adulta.

El recurs atén a aquests joves, fomentant el valor de la formació i els estudis, el respecte per les qüestions de gènere, l’autonomia personal, el seu protagonisme en les seves pròpies vides i el compromís social i comunitari.

És un espai de trobada, que fomenta un temps de lleure responsable i educatiu, en un context on sovint les dinàmiques no acompanyen en el ple desenvolupament dels joves. És un servei que forma part del Projecte Educatiu de Sant Adrià de Besòs i està dinamitzat per dos educadors.

 

 

Les activitats es realitzen al Casal Cívic del barri, i actualment amb els nois i noies estan duent a terme un projecte de redefinició dels espais on estan duent les activitats, estudiant les necessitats que tenen, quin us li volen donar a la sala i el que necessiten. Ho podran fer possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Formació i Treball, que els cedeix mobiliari.

Si voleu llegir l’article complet, podeu fer-ho a la plana web del consorci. També podeu consultar el Blog de l’Espai Jove, on podreu trobar més informació.