Converses a La Mina: Educació

Amb l’inici del curs, tornem a posar en marxa una proposta que va néixer en el 2022 i que incorpora totalment l’ADN del desdelmina: les Converses del barri de La Mina. Un projecte audiovisual que recull diferents diàlegs entre veïns i veïnes i professionals del territori entorn a temàtiques concretes. I per començar amb l’edició 2022-2023, hem decidit publicar una Conversa sobre educació.

Després de compartir les Converses sobre feminismes i el teixit comercial del barri, toca parlar d’educació. Per fer-ho, ens hem trobat amb dos referents de l’àmbit educatiu al barri de La Mina. En aquesta trobada, us compartim les reflexions del Narciso López, educador de Medi Obert, i de l’Iván Cortés, promotor escolar de l’Institut Escola La Mina. Tots dos són vells coneguts del territori i això es nota en la complicitat i en les històries que ens expliquen.

Com sempre, agraïm que ens doneu un cop de mà fent arribar aquest contingut a més persones. Ho podeu fer compartint-lo a les xarxes socials sota l’etiqueta #Converses i mencionant al @desdelamina, així com fer-nos arribar el vostre retorn.