Estudiants d’un Màster sobre polítiques a la ciutat contempòranea avaluen el Pla de Transformació

50 estudiants del curs sobre problemes i polítiques de la ciutat contemporània coneixen el Pla de Transformació a través de dues ponències i una visita als equipaments i intervencions en el barri.


 

Els alumnes del curs, que imparteix el professor Constanzo Ranci a la Politecica di Milano, es traslladaren el passat 17 de gener fins a l’Espai Cultural Font de La Mina. Allí, Sebastià Jornet, membre de l’equip d’arquitectes encarregat de projectar el planejament del Pla de Transformació, exposà els estudis previs i indicadors que guiaren les línies d’actuació urbanística del Pla. Carme Ferràn, cap de l’Àrea Social del Consorci, s’encarregà de presentar els set àmbits principals d’actuació del pla d’Acció social, posant especial atenció en la Xarxa d’Inserció Sociolaboral.

Amb aquesta doble presentació, es volia donar la imatge de com a partir d’anàlisis de la realitat social s’havien creat polítiques que harmonitzen les actuacions urbanístiques i les socials.
El matí acabà amb una visita a equipaments culturals i socials aixi com a intervencions en els habitatges i en l’espai públic.

 

Notícia a la web del Consorci: barrimina.cat

Programa del Curs: CONTEMPORARY CITY: SOCIAL CHANGE AND POLICIES