Èxit absolut de participació en el Carnestoltes de La Mina de 2024 (+galeria de fotos)

Un any més la gent del barri s’ha fet seus els carrers de La Mina per sortir a celebrar el Carnestoltes, amb tota seguretat la festivitat que més gent aplega de tot el calendari festiu.

Com ja vam anunciar, la temàtica triada per les disfresses eren els carrers i equipaments del barri i les diferents comparses van mostrar un alt nivell, ja fos interpretant els vents de Ponent, les diferents formes del Mar, el planeta Mart, les Estrelles i demés formes que pot prendre l’Astronautica. També alguns equipaments com el campus de la UPC o la mateixa Capsa dels Jocs del parc Besòs.

 

Com en anteriors ocasions vam poder comptar amb la companyia de la batucada ‘Tokem X Tu’ que amb els seus ritmes ens va fer ballar durant tot el recorregut des de Venus fins al carrer Mart on es va fer la festa de confeti. En acabar un berenar popular repartit entre les entitats i amb l’ajuda del grup de dones Adrianes, va posar el punt final a la festa.

Com sempre, ens encanta poder compartir les imatges de la festa a partir de la galeria comunitària de Flickr. Us animem a tots i totes les que vau fer fotos a enviar-nos les vostres imatges.

I és que el de La Mina és un Carnestoltes fet amb l’esforç de totes… i així volem que continuï sent!

-Visita la galeria d’imatges a Flickr-