Festa Major de la Mina :: Ens hi hem sumat

El darrer cap de setmana de setembre, el barri de la Mina vam tornar a viure la nostra Festa Major, aquest any sota el lema "Construïm un barri pels infants".

La lectura del pregó va donar el tret de sortida a una Festa Major on vam poder gaudir d'activitats per grans i petits.

Una altra edició de la Festa Major del barri, aquest any dedicada a la canalla, sota el lema "Construïm un barri pels infants". I és que com deia el pregó d'enguany, "Només així, treballant junts, i fent que la Mina incorpori la mirada dels seus fills i filles, podrem solucionar els problemes quotidians que tant ens preocupen. Cal sumar la seva visió, els seus somnis, les seves esperances per fer possible i amb èxit un projecte que no podrà mai existir si no els permetem ser persones lliures i felices.".

Aquest any vam tornar a gaudir d'activitats ja clàssiques com els tallers d'entitats, la mostra de flamenc dels joves del barri, les sevillanes, el bingo popular, la festa de l'escuma o el berenar solidari amb la gent gran. També vam poder veure, per primera vegada al barri, una diada castellera, a càrrec de la colla amfitriona Castellers de Sant Adrià i les colles convidades Laietans de Gramenet i Castellers de Montcada i Reixac.

En definitiva, i malgrat la pluja de diumenge, una nova ocasió perquè el veïnat del barri es trobi i comparteixi aquest espai de festa i reivindicació.