Festa Major de Sant Adrià

Obrim la temporada al desdelamina amb l'inici de la Festa Major de Sant Adrià. Aquestes tindran lloc del proper dia 7 de setembre fins el dia 11.

Un any més comencem el curs amb les festes majors de la nostre ciutat. Aquest any el programa continuarà la línia dels darrers anys i oferirà activitats per a tots els col·lectius (grans, petits, joves, famílies..) i de tot tipus (lúdiques, esportives, culturals…).

L'esport serà el protagonista del pregó, que comptarà amb la presència dels dos esportistes de la ciutat que han participat en les Olimpíades de Rio de Janeiro: Jesús Ángel García Bragado (marxa atlètica) i Taimuraz Friev (lluita lliure).

No hi faltaran les activitats per compartir en família en escenaris privilegiats de la ciutat: la Festa del Mar i la Festa del Riu. La plaça de la Vila es consolidarà com un dels escenaris centrals de la programació, amb balls i actuacions entre les quals destaca la del grup Triana, en el 40è aniversari de l'edició del seu primer disc.

La Rambleta serà el lloc de trobada dels més joves, amb les Festes Radioaktives. La cultura popular també hi serà present amb actuacions castelleres, gegants, correfoc… Molt recomanable la Ruta Cultural teatralitzada, per conèixer la història de la ciutat, i la 1a Ruta-Tapa de Sant Adrià, per gaudir de la millor gastronomia.

 

Podeu consultar a la web de l'Ajuntament el programa d'activitats.