Festa Major del barri de La Mina: 23, 24 i 25 de setembre!

  • Categoria de l'entrada:Cultura

La Festa Major del barri de La Mina ja és a tocar. Els dies 23, 24 i 25 de setembre a la plaça Mª Àngels Rosell es desenvoluparà un programa d’activitats que inclouen concerts, jocs i tallers per a tot el veïnatge.

Organitzada per l’Associació de veïns i veïnes de La Mina, el Consorci del barri de La Mina i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, la Festa Major del nostre barri arrencarà el divendres a les 18h amb tallers de manualitats a càrrec de les entitats del territori. I a continuació, el pregó de la Festa Major (19h) donarà pas a una actuació de ball per part de Retahila de Somnis (19.15h) i un berenar popular que dinamitzarà l’Associació de comerciants de La Mina (19.30h).

El matí del dissabte 24 està pensat per als infants i famílies del barri amb la festa de l’escuma (d’11 a 13h). I a partir de les 18h, jocs populars i berenar popular (a les 19h) a càrrec de la Plataforma d’Entitats de La Mina. La tarda continuarà amb un espectacle de flamenc que durà a terme el CF Tramuntana (de 19 a 20.30h) i amb sopar popular, on cada veí i veïna portarà el seu propi sopar. Finalment, per tancar el dia central de la Festa Major, un ball de 22 a 1h.

Les festes el barri viuran la seva cloenda el diumenge a partir de les 12h amb una ofrena floral a la Verge de les Neus i amb l’actuació del cor de l’església.

La Festa Major de La Mina és possible també gràcies a les entitats col·laboradores, com l’Associació de dones Adrianes, Associació de comerciants i propietaris de La Mina, CF Tramuntana, Consorci del barri de La Mina, Escola de dansa Retahila de Somnis, Fotògrafa Anna i Plataforma d’Entitats i Veïns i Veïnes de La Mina.