Humor, cultura de barri i vida al carrer amb la visita d’en Quim Masferrer, un foraster a La Mina

El barri de La Mina ha rebut la visita d'en Quim Masferrer, el presentador de "El foraster", el programa de TV3 que es deixa caure pels pobles de Catalunya amb l'objectiu de conèixer la vida que s'hi fa als seus carrers.

       

       

 

Les càmeres de TV3 han tornat a trepitjar el barri. Aquesta vegada, però, per posar-hi una mica d'humor. El programa "El foraster" s'ha deixat caure uns dies per La Mina per convertir-la en protagonista del rodatge d'una de les seves edicions d'aquesta temporada. En Quim Masferrer i el seu equip s'han apropat a veïns i veïnes del territori per conèixer els seus hàbits i costums i conviure-hi.

Amb el seu característic toc d'humor, aviat es farà públic el resultat de la descoberta. "El foraster" presentarà escenaris del barri a partir d'un monòleg basat en les experiències que ha viscut durant el rodatge. Un monòleg que va ser enregistrat el passat 29 de setembre a l'Espai Cultural Font de La Mina.

Durant la presentació de la programació de tardor, el propi programa advertia: "A La Mina, en Quim Masferrer s'hi sentirà autènticament foraster".