Humor, lletres i llegenda en la 19a edició del concurs literari de Sant Jordi

  • Categoria de l'entrada:Cultura

Les lletres, l’humor i la tradició van conjugar-se una vegada més a la Biblioteca Font de La Mina per celebrar el tradicional concurs literari de Sant Jordi. Amb aquesta, sumen 19 les edicions que des del barri s’han organitzat per allargar i gaudir de la llegenda. Contes, versos i dibuixos van omplir la sala d’actes durant la tarda del passat 25 d’abril.

Imatge de la 19a edició del concurs literari de Sant Jordi

La Fundació Privada Pere Closa i Pes La Mina van organitzar un any més aquest tradicional esdeveniment. La cultura va esdevenir protagonista, acompanyada d’infants i joves que participaven amb els seus dibuixos o escrits. Amb una actuació dinamitzada pel pallasso Claret Papiol, es van lliurar els premis de les diferents categories.

Entitats, serveis i escoles van formar part també del jurat, encarregat de fer l’entrega a les premiades durant el certamen. Totes les assistents, però, van ser obsequiades amb un llibre i berenar, facilitat pels diferents col·laboradors de l’esdeveniment. 

Imatge del 19è concurs literari de Sant Jordi

Si us vau perdre l’espectacle i voleu saber-ne més, us compartim l’enllaç a la nostra galeria Flickr, amb totes les imatges dels moments més especials del concurs literari de Sant Jordi 2019.