Inauguració de la remodelació del barri de Via Trajana

El barri situat a cavall de Barcelona i Sant Adrià de Besòs gaudirà a partir d’ara de nous habitatges, més espais públics i millors comunicacions

Demà divendres 9 de març, a les 17 h, tindrà lloc la inauguració de la reforma integral del barri de la Via Trajana situat a cavall de Barcelona i Sant Adrià de Besòs. L’acte comptarà amb la presència de Jesús M. Canga Castaño, alcalde de Sant Adrià de Besòs, Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, i Dídac Pestaña, vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de l’AMB.

La cooperació entre els ajuntaments de les dues ciutats i la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha fet possible aquesta actuació que permetrà millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri i del seu entorn.

Nous habitatges, més espais públics i millors comunicacions són el resultat de l’ampli ventall d’intervencions que s’han dut a terme, entre les quals cal destacar:

La construcció de nous blocs d’habitatges en substitució dels antics deteriorats per l’ aluminosi

L’obertura de vials, reposició de serveis i urbanització de voreres.

La millora de la comunicació amb la trama urbana mitjançant un nou vial de connexió amb el carrer de Guipúscoa

La renovació de les zones verdes i la conservació de l’arbrat existent que estava en bones condicions; i la plantació de més de 200 arbres nous (amb predomini de lledoners i pollancres)

Noves zones enjardinades amb un sistema de vials sinusoïdals que faciliten la connexió entre les diferents parts de l’espai públic i la col·locació d’uns bancs que han estat dissenyats per adaptar-se a les curvatures dels camins.

Zones de jocs per a infants

Nou enllumenat públic i mobiliari urbà

Per estrenar la remodelació del barri aquest mateix dia es farà també una festa ciutadana amb activitats per a tothom.


Acte: Inauguració reforma integral de Via Trajana
Data: divendres, 9 de març de 2007
Hora: 17 h
Lloc: C. de Santander amb Via Trajana