Inauguració projecte trencadís “Camp de la Bota”

Avui, 25 de febrer de 2016, s’ha inaugurat el projecte “Camp de la Bota”. Un trencadís de 3 metres d’alt per 8 metres de llargada, que ret homenatge al Camp de la Bota.

L’acte ha començat a les 17:30 h de la tarda a la plaça Mare Teresa de Calcuta, lloc on està ubicat aquest mural. En aquest primer moment s’han fet alguns parlaments, on s’ha destacat el significat del mural i la importància de desenvolupar projectes com aquest al nostre barri.

Per part de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs han assistit Ruth Soto García de l’àrea de territori i el Sr. Montero responsable de la gestió de l’Espai Cultural Font de la Mina. Per part del grup pictòric Artal’art, col·lectiu que ha treballat durant varis mesos per dissenyar, planificar i construir aquesta obra, han assistit totes les persones que hi han treballat: Alfredo Morata, Raquel Cabrerizo, Tomas Tripiana, Antonio Mendez, Agustín Zarraluqui, Palomo Miguelena i Alfredo Utande.

Després de les presentacions i els agraïments s’ha fet una visita a l’exposició sobre el projecte, un recull de fotos que expliquen com ha esdevingut tot el procés creatiu i on veiem els protagonistes treballar. L’exposició es podrà veure durant tot el mes de març a l’Espai Cultural i si algú ho desitja, es poden comprar.

Per finalitzar l’acte s’ha fet un petit aperitiu, on tots els participants han pogut compartir les sensacions i les inquietuds del projecte.

Si voleu veure totes les fotografies de l’acte, ho podeu fer al nostre flikr.

Per a més informació sobre el projecte, podeu consultar l'article publicat a la plana web del Consorci del Barri de la Mina.