Una Mina de Colors: el túnel de Mart és ara un passatge sota el mar Mediterrani

Aquest passat cap de setmana el barri de La Mina es va omplir encara més de colors, en una proposta comunitària per a dignificar un dels túnels de l’edifici de Mart decorant-lo amb motius marins. L’obra, a càrrec de l’artista Daniel Thomas en una iniciativa de l’associació ‘El Generador Art i Creació Cultural’, mostra el fons marí i la fauna que ens podem trobar si fem una capbussada a les nostres platges i costes.

Per a poder-ho realitzar, l’artista ha comptat amb la participació de diversos projectes i entitats del barri. En una primera fase es van treballar les tècniques que s’aplicarien i, després, es va passar a l’acció per a entre totes decorar les parets del túnel.

Tot i l’èxit de la jornada, encara queda part de la feina per fer, ja que no es va poder acabar tot el mural, que s’acabarà en els pròxims dies. Un altre aspecte que queda obert és la millora de la il·luminació de l’espai, cosa que va quedar a càrrec de l’ajuntament de Sant Adrià de Besòs, però que encara no s’ha pogut materialitzar.

Us deixem a continuació una petita galeria d’imatges de la jornada: