Ja és Nadal al #barriLaMina!

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Societat

És Nadal i el nostre barri ho sap i ho celebra. Des de fa unes setmanes, la comunitat ha començat a preparar aquesta celebració adaptant-la a les mesures per la Covid-19. La pandèmia, però, no ha pogut aturar les ganes ni la il·lusió d’engalanar els comerços, les comunitats de veïnes i les entitats que hi treballen.

Imatge del diari de Sant Adrià

Ho llegíem recentment al diari de Sant Adrià. Les comerciants de La Mina celebren el Nadal malgrat estar vivint un dels seus pitjors moments a causa de la pandèmia. A partir d’una iniciativa impulsada des del Consorci del barri de La Mina, les botigues del barri han apostat per donar a conèixer el comerç de proximitat a través d’un concurs d’aparadors.

Marisol Abril, tècnica del Consorci, afirmava a les companyes del mitjà: “Volíem dissenyar una campanya on s’involucressin els comerciants i aquesta ja s’ha consolidat. L’any passat vam tenir molt bona acollida i és molt esperada pels clients per l’animació nadalenca que porta”.

Aquest esperit de celebració no només ha impregnat a les comerciants del nostre barri. Les comunitats de veïnes i veïns també han vestit de Nadal les escales dels edificis. Des del twitter de Suport a les Comunitats Veïnals de La Mina hem pogut comprovar les tres guanyadores del concurs. La comunitat del carrer Mar nº18 ha ocupat la primera posició amb una ambientació molt treballada i amb missatge inclòs per la Covid-19… Enhorabona, veïnes!

El mitjà de comunicació Badalona Tres60 també s’ha apropat al barri per retransmetre-ho:

Les entitats socioeducatives de La Mina també han volgut donar la benvinguda al Nadal amb els més petits. Així ho hem vist en el cas de l’Associació Casal Infantil La Mina, que ha felicitat les Festes recordant-nos la màgia de les petites coses.

Aprofitem per compartir-vos també que la Xènia Martínez, educadora del Casal Infantil La Mina, apropava el nostre barri a les lectores de Xarxanet en una entrevista on parla de resiliència, educació i treball comunitari… us la recomanem!

Una altra entitat que ha volgut compartir la seva felicitat amb nosaltres és Salesians La Mina. Sota el lema “Contagia’t del Nadal amb nosaltres”, infants, joves i educadores han creat un vídeo per desitjar-nos un bon Nadal:

Des del desdelamina.net també us desitgem a totes un feliç Nadal i una bona entrada d’any. Com sempre, també en el 2021 ens podreu llegir a la xarxa per emparaular les realitats que arribin al nostre barri. Bones Festes a totes!