Javier Pérez Andújar i la Biblioteca en streaming

Avui publiquem un video de quan l’autor de Paseos con mi madre va estar a la inauguració de la  biblioteca social de l’IES Barri Besòs.

Aprofitem també per anunciar que retransmetrem en rigorós directe per internet, la presentació que l’autor farà del seu llibre a la Biblioteca Font de La Mina el proper divendres (24 de febrer) a partir de les 19.00h

L’amic i col.laborador Paco Marín, ens ha passat la informació de la inauguració a l’any 2008 de la biblioteca que uns professors i veïnes del barri van habilitar en  un local de l’IES.

Hem penjat a la xarxa el video de la inauguració on es pot veure l’engany que en Paco els hi va preparar tant a Javier com a Ruiz Mata, ja que sense saber-ho, es van trobar un, parlant del llibre de l’altre. 

 

Aquella experiència sembla que li va agradar a l’autor, que hi va presentar els seu primer llibre "Los príncipes valientes" i després en va escriure un article a El País en el que etiquetava com a "Viejos roqueros" a aquells professors que van aixecar la biblioteca que el barri no tenia.

I per arrodonir aquest article, ens complau anunciar el primer streaming de desdelaminaTV pel 2012. Serà el divendres, 24 de febrer, desde la Biblioteca Font de La Mina per la presentació que l’autor adrianenc fara del seu llibre Paseos con mi madre.

 

L’streaming començara una estona abans de l’acte. Hi ha dues formes de fer el seguiment:

> la xerrada es podrà veure al teu navegador seguint aquest enllaç:

http://giss.tv:8000/desdelaminatv.ogg

> però recomanem utilitzar un o un reproductor multimedia que obri fluxes de xarxa com el VLC Media Player. 

Pots descarregar el VLC Media Player de la seva web i instalar-lo al teu ordinador.

 

Una vegada instalat:

– ves al menu fitxer (medio) i feu un clic en obrir flux de xarxa (abrir volcado de red)

– al camp adreça (direcció) hi ha que posar http://giss.tv:8000/desdelaminatv.ogg (la opció protocol s’omplirara automaticament)

– picar al botó Reprodueix (reproducir) i esperar uns segons fins que ens aparegui una finestra on podrem gaudir de la retranmissió en directe de la xerrada (pot trigar una miqueta)