Jugant amb les diferents cultures del barri

El joc va guanyar més protagonisme que mai el passat divendres 1 de juny. I amb ell, les propostes lúdiques en clau intercultural. Fem una repassada dels millors moments del Dia Internacional del Joc al barri!

 

      

 

El pati de l'edifici de primària del Institut Escola de Sant Adrià del Besòs es va omplir de dinamisme, moviment, diversió i també varietat. I és que enguany el Dia Internacional del Joc va celebrar-se al barri sota la temàtica de la interculturalitat.

Les cultures catalana, gitana, castellana, xinesa, sud-americana, marroquina i paquistanesa van disposar del seu propi espai durant la jornada de la tarda del passat divendres 1 de juny. Les proves, les dinàmiques, les tradicions i les manualitats van formar part del programa d'activitats emmarcat en el Dia del Joc.

L'acte va estar organitzat per la comissió d'Acció Comunitària del Projecte Educatiu de barri (pebMINA). D'aquesta manera, es fa visible i es reivindica un dels drets fonamentals recollits a la Convenció sobre els Drets dels Infants.

Si voleu estar al cas dels moments més rellevants de la jornada del Dia del Joc 2018, no dubteu en consultar la nostra galeria fotogràfica al Flickr!