El final del MINATURA

Después de vuit setmanes intenses de búsqueda de cromos pels diferents establiments del barri: botigues, associacions, centres…la campanya del MINATURA es va acabar a mitjans de desembre del 2009.

El punt final a la campanya va ser el sorteig d’una càmera digital entre els participants que havien aconseguit completar-lo. Aquest va tenir lloc a la Fira de Nadal del barri, conjuntament amb les entregues dels premis de decoració d’escales, de comerç i del concurs de truites. L’acte es va celebrar el dissabte 19 de desembre a les 12h del migdia a la Rambla de La Mina.

minatura2_0.JPG

 

La responsable del COMA hi assistí amb una urna on hi havia el nom de tots els aspirants al premi i es trià una mà inocent, en aquest cas va ser en Martín de Ràdio La Mina, que va triar la butlleta premiada. El premi a recaure a la Ludoteca Toc-Toc i a partir d’ara fara moltes fotografies!
 
Però cal recordar que hi ha un segon premi: una excursió gratuïta als Aiguamolls de l’Empordà de cara a la primavera. Més endavant se’n farà un recordatori i s’obriran les inscripcions de l’activitat.
 
 
La campanya del MINATURA s’ha acabat però això no vol dir que deixem de cuidar i estimar tot allò que hem après amb aquest àlbum: a cuidar la flora i la fauna del barri.