La FAGIC posa en marxa un servei pel bon ús de l’espai públic al barri

La FAGIC, amb la col·laboració i el suport de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, activa un servei per vetllar per la promoció del bon ús de l'espai públic i fomentar la participació de veïns i veïnes.

 

      

 

La Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya ha posat en marxa, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, un servei de gestió del bon veïnatge i del bon ús de l'espai públic al barri de La Mina. La iniciativa vetllarà per la promoció del bon ús de l'espai públic i fomentarà la dinamització i la participació amb els veïns i veïnes del territori.

Al llarg dels propers mesos, l'acció es centrarà en tres punts: actuacions a la via pública (amb la recollida de demandes i deficiències en via pública), tinença de gossos (revisió del compliment de l'ordenança que ho regula i possibles sancions) i soroll i molèsties al veïnatge (detecció i recollida de demandes per possibles conflictes).

L'objectiu del projecte també passa per treballar conjuntament amb les entitats del barri i per potenciar la prevenció i la resolució dels problemes que puguin sorgir a partir de la convivència. Tanmateix, la iniciativa vol oferir suport especial a les persones i famílies que presentin risc d'exclusió social.