La Mina celebra el Dia del Joc reivindicant un barri sense violències

El passat dijous 1 de juny, la Rambla de Camarón va acollir a la infància del barri de La Mina per celebrar el Dia del Joc i reivindicar el dret a fer-ho en una societat lliure de violències i en Pau. Des del pebMINA (Projecte Educatiu de Barri), les entitats socioeducatives del territori van organitzar una jornada de jocs al carrer.

D’aquesta manera, el Fem Família, l’Associació Casal Infantil La Mina, el Casal dels Infants i Salesians La Mina van dinamitzar propostes entorn al lema #LaMinaJuga, amb activitats que ens feien replantejar la necessitat de viure en Pau i en comunitat. Entre les proves, vam poder fer manualitats, conèixer alguns dels noms més rellevants en la reivindicació del Dret a la Pau i pintar banderes i símbols per a la no violència, entre d’altres. Iniciatives que que pretenien sensibilitzar entorn a la protecció de la infància, així com buscar solucions per garantir una societat pacífica.

Des del desdelamina.net, hem fet un recull d’algunes de les imatges de la tarda del Dia del Joc, fetes per pebMINA i les entitats participants.