La Mina es suma a la campanya de Sant Valentí per promoure el comerç local

El comerç de proximitat del barri de La Mina hi posa el cor en allò que fa. Així ho demostra amb la campanya dinamitzada per l’associació de comerciants amb motiu del 14 de febrer, Sant Valentí. Com ja acostuma a ser costum, els comerços dels territori es sumen a aquesta iniciativa que cerca la promoció del consum local.

Hem tornat a fer un tomb pel teixit comercial de La Mina. Ja ho vam fer al Nadal, amb el concurs d’aparadors dinamitzat per l’associació de comerciants. I ara hem tornat a posar l’objectiu sobre les persones que treballen dia a dia per donar servei i fomentar l’economia del nostre barri.

Amb motiu de la celebració de Sant Valentí, els locals territori s’han sumat a la campanya “Un comerç amb cor”. Una iniciativa que vol promoure el consum de proximitat i el compromís amb les petites empreses. Per aquest motiu, el dilluns 14 de febrer, algunes de les botigues que formen part de l’associació de comerciants de La Mina ens obsequiaran amb una piruleta amb forma de cor per cada compra que realitzem. Un gest senzill i amable que ja comença a ser tradició.

Us compartim algunes imatges dels comerços que participen en aquesta iniciativa. I us animem a fer-vos la vostra fotografia i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta si rebeu el vostre obsequi amb cada compra!