La Mina omple els seus carrers de joc i d’infància

  • Categoria de l'entrada:Educació

El 28 de maig es celebrava el Dia Internacional del Joc. Una data que ens ajuda a tenir més present la importància de facilitar espais lúdics i d’aprenentatge per als infants i adolescents del barri. I un any més, des de les entitats socioeducatives, s’ha desenvolupat una jornada de joc al carrer.

D’aquesta manera, el dijous 2 de juny la rambla Camarón es va omplir de jocs i tallers. Sota el lema La Mina Juga, el pebMINA, representat en aquest cas per l’Associació Casal Infantil La Mina, La Capsa dels Jocs, el Fem Família i l’Associació d’Estudiants PUCRA d’EEBE, va dinamitzar les activitats.

A la jornada, va haver una presència especial dels jocs més tradicionals, com el diàbolo, la comba o els gegants. Una iniciativa que va permetre compartir l’espai públic amb infants, famílies i l’equip educatiu de les entitats participants.

Unes setmanes abans, eren els Centres Oberts de Sant Adrià de Besòs qui omplien l’espai públic d’activitats per als més petits. El 20 de maig, el Parc del Besòs acollia RECICL-ART, una proposta que englobava tallers de manualitats, jocs i activitats esportives per a tota la família.

Des de jocs de taula gegants fins a propostes de creació i disseny d’una bossa tote bag o plantació de llavors en un test personalitzat. Aquesta jornada d’activitats va estar organitzada per la Fundació Ires, Aldeas Infantiles, Salesians Sant Jordi – PES La Mina i Barnabitas.