La natura ha estat la gran reina del nostre carnestoltes!

  • Categoria de l'entrada:Cultura

Meduses, insectes, felins, plantes… la natura va ser la gran reina del carnestoltesMés de 300 disfresses van formar part de la rua que va posar ritme als carrers del barri durant la tarda del 28 de febrer. Una rua que va anar acompanyada de percussió, confeti, globus de colors i ambient molt festiu.

Sota l’organització del pebMINA, associacions i veïnat de La Mina van donar lloc a les diferents comparses de la jornada. Participants de totes les edats van reunir-se a la Rambla Camarón per recórrer el trajecte que conduïa al Campus Sud de la UPC. I els tambors i els timbals del grup Batubaroa van posar la banda sonora a un acte que reflectia l’esperit comunitari dels grans i petits.

Imatge de la rua de carnestoltes 2019

Enguany, la natura centralitzava la temàtica de les disfresses. L’elecció volia fer visible el compromís contra la contaminació, la pol·lució i la necessitat de reduir les deixalles i tenir cura del medi ambient. I el resultat de la imaginació i dels sastres casolans va transformar els nostres carrers durant unes hores.

La festa es recollia finalment amb una xocolatada popular a càrrec de la Fundació b-TEC i la Fundació Formació i Treball. Melindros, galetes i xocolata calenta ajudaven a tancar una nova edició del carnestoltes al barri.

Si voleu veure com es va viure la jornada, feu-li un cop d’ull al vídeo del carnestoltes que us hem preparat i a l’àlbum de imatges de la rua al nostre Flickr!