L’alumnat de l’Institut escola disputa un triagular de futbol contra els mestres i la Policia Local

Els joves de l'Institut escola de Sant Adrià del Besòs van disputar el passat dijous 30 de març un triangular de futbol contra equips formats pels mestres i la policia local. La iniciativa va néixer per part dels propis alumnes i va ser recolzada per la direcció del centre educatiu.

     

Des dels inicis del curs 2016-2017, l'Institut escola de Sant Adrià del Besòs compta amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Adrià al centre, especialment per recolzar a l'alumnat que va a l'escola sense l'acompanyament de la família. Aquest contacte directe i la relació que s'hi ha generat van ser precisament els motius de la proposta dels estudiants per dur a terme un campionat de futbol triangular entre alumnes, mestres i polícia.

La iniciativa va ser rebuda per l'equip directiu com una oportunitat d'obrir-se i de col·laborar d'una forma diferent amb la Policia Local. A més, simbolitza la importància de l'esport en l'educació i ajuda a despertar el sentiment de pertinença al centre per part de l'alumnat.

A l'acte van assistir el regidor d'esports Juan Carlos Ramos; l'inspector en cap de la policia local, Jose M. Molina; el coordinador d'instal·lacions esportives, Francisco Ramos; el secretari tècnic del pla català de l'esport, Carles Sala; i l'inspector assessor, Tomàs Gil.

L'organització de l'acte va anar a càrrec dels policies Víctor Ferrandiz i Vicenta Iborra. Es van entregar trofeus i les persones participants van lluir samarretes amb el lema "Valors+Esport", que incorporaven també els logos de l'Institut escola, del conscorci esportiu i de la Policia Local.