L’Associació de veïns i la Plataforma d’entitats reclamen a l’Ajuntament canviar tres línies d’autobús

Les dues associacions han fet arribar aquest dimecres un escrit a l'Ajuntament de Sant Adrià i a diferents mitjans de comunicació per fer conèixer i intentar solucionar el dèficit de transport públic al barri, una situació que denuncien no passava des dels anys 70 i anuncien prendre mesures si la solució no canvia. 

 autobus.jpg

El canvi de ruta dels autobusos 141 i 43 de Transports Metropolitans de Barcelona, i la B23 de Tusgsal, que travessaven el barri per l'avinguda Manuel Fernández Márquez i,que com a conseqüència de les obres de La Catalana, actualment passen per sant Ramon de Penyafort i agafen Cristòfol de Moura en direcció al centre de Sant Adrià del Besòs, està obligant els veïns i veïnes a fer desplaçaments massa llargs per a poder fer servir el transport públic, amb especial dificultat per a veïns d'avançada edat.

 Per a tal de fer front a aquesta situació, les dues entitats van presentar, el passat 15 de Febrer, un trajecte alternatiu a l'ajuntament i que deixaria en servei les parades actualment anul·lades.

 Davant que "l'ajuntament segueix donant llargues sobre el tema" i la "deixadesa, engany i abandó en temes que són importants per nosaltres" els afectats asseguren estar decidits a prendre les mesures que siguin necessàries per què aquest petit problema es solucioni.

 A aquesta anulació de parades de bus cal sumar-hi la reordenació del recorregut de la T6 i T5 del Tram que ja no uneix La Mina amb Sant Adrià i Badalona i que ha disminuït el seu horari i freqüència que ha passat a ser de 16 minuts en hores puntes.

Europa Press i el diari electrònic Vilaweb s'han fet ressò de la nota dels veïns: Veïns de La Mina demanen reconsiderar el canvi en el trajecte de tres línies de bus

 Podeu llegir la nota de premsa a la pàgina web de la PLATAFORMA D'ENTITATS