Les lletres i la màgia omplen la sala d’actes de l’Espai Cultural Font de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

El passat 26 d'abril, el concurs literari de Sant Jordi reunia a la gent del barri en una celebració que ja és tradició. La 18a edició d'aquesta festa comptava amb l'entrega de premis i l'actuació del Mag Esparragow.

 

      

 

Tal i com avançàvem fa uns dies, Sant Jordi s'instal·lava al barri amb un conjunt d'esdeveniments organitzats per diferents entitats. I el tradicional concurs literari no hi podia faltar. A partir de les 17.30h, la sala d'actes de l'Espai Cultural Font de La Mina s'omplia d'espectació amb l'entrega de premis.

En el concurs, liderat per la Fundació Pere Closa i Salesians La Mina, hi participaven els diferents centres educatius i entitats del lleure del barri. Les participants podien presentar contes o relats, poesies, còmics, desplegables 3D, cal·ligrames i dibuixos. I cadascuna de les presentacions quedava emmarcada en una de les sis categories establertes (infantil, 1er i 2on d'educació primària, 3er i 4rt d'educació primària, estudiants d'ESO i adults).

El jurat, conformat per Daniel Martínez (director del Casal Cívic de La Mina), Sara Domínguez (tècnica del Fem Família), Jordi Ullod (professor de l'Escola d'Adults Manuel Fernández Vázquez), Àngels Pérez (directora de l'Escola Cascavell) i Manel Mor (Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), va ser l'encarregat de fer l'entrega de premis i l'acte va estar presentat pel Mag Esparragow, un expert de la màgia que es va encarregar d'amenitzar la jornada amb el seu espectacle.

Si voleu fer un cop d'ull a alguns dels millors moments de l'acte, no us perdeu la nostra galeria fotogràfica al Flickr del desdelamina.net!