Les obres del tramvia de la Mina obliga a fer transbordaments

  • Categoria de l'entrada:Espai públic

El tall a la T4, entre Fòrum i Sant Adrià, es farà durant mes i mig

La construcció del tramvia a la Rambla de la Mina ha obligat els usuaris de la línia T4 a fer transbordaments a l’estació del Fòrum a partir d’aquesta setmana. Els usuaris han de pujar a un altre vehicle per poder continuar el servei, ja que el trajecte entre les estacions de Fòrum i la de Sant Adrià es farà mitjançant via única.

En un comunicat, la companyia Tram ha assegurat que aquest tall es farà durant un mes i mig per permetre així la connexió de la línia T4 del tramvia amb la futura línia T6.

En el mes d’agost hi haurà més afectacions en el servei ja que durant dues setmanes, unes obres de desviament de dos collectors afectaran la circulació de tramvies.

Aquest no és l’únic tall que afecta el transport públic que fan servir els ciutadans de Sant Adrià. Pel que fa al metro, la línia 4 també està d’obres. Vuit estacions han quedat fora de servei fins el 27 d’agost. En el tram que va entre les estacions de Ciutadella- Vila Olímpica i La Pau s’estan fent diverses obres per eliminar les vibracions que fa temps que denunciava el veïnat.