L’Espai Jove proposa nous tallers

Al 2011, Espai Jove La Mina vol ampliar els seu grup d’amics i és per això que presenta noves propostes de tallers i activitats per a que tots els joves interessats puguin apropar-se i informar-se de com aprofitar al màxim el seu temps lliure.

 L'Espai Jove proposa nous tallers

El passat divendres 21 de gener va tenir lloc a l’entrada de l’Espai Cultural Font de La Mina la Festa Cultura Urbana, on es van realitzar exhibicions i mostres d’alguns dels tallers proposats amb els diferents talleristes: Hip-Hop, Salsa, Escultura i Graffitti , a més van acompanyar-nos el DJ José Torres i MC Mine, aprofitem per agrair a tots la seva participació i felicitar-los per la seva feina.

DSC_0373.JPG

Ja és obert el període d’inscripcions, així que tots aquells que vulguin noves experiències i gaudir amb tallers creatius i participatius poden apropar-se al Casal Cívic i preguntar per tots els tallers d’Espai Jove La Mina.

DSC_0383.JPG

Més informació al correu espaijove@barrimina.cat, al seu web www.espaijove.barrimina.cat, als telefons 93 381 01 33/ 689 87 80 39 o a l’Espai Jove (C/Ponent s/n, Casal Cívic La Mina)

Pots veure la resta de fotos de la Festa Cultura Urbana al Picasa de l’Espai Jove