L’estiu no frena les activitats de lleure al barri!

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Durant els mesos d’estiu, les activitats educatives del barri es traslladen a les zones més fresques i lúdiques del territori. Repassem algunes de les sortides que han realitzat les entitats de lleure durant el mes de juny!

Sant Adrià del Besòs donava la benvinguda a l’estiu amb l’arrancada de les activitats d’educació ambiental als casals, i concretament, amb la visita de l’escola Amor de Déu. També PES La Mina, uns dies més tard, escolliria aquest destí per a gaudir d’una activitat de geocoaching i fer una descoberta de l’entorn natural!

 

      

 

      

 

Precisament PES La Mina és una de les entitats de lleure que més activa s’ha mostrat a les xarxes socials, fent ressó de les sortides i activitats amb infants, joves i adults a dins i fora del barri. L’entitat ens feia saber que acomiadava el curs amb una festa de celebració on sembla que s’ho van passar molt bé!

 

      

 

      

 

Amb l’etiqueta #EstiuCasal, el Casal Infantil La Mina ens informava de totes les oportunitats educatives que posava a l’abast dels més menuts i menudes de La Mina. Durant aquest estiu, l’associació donarà atenció a més de 163 infants i famílies… molt bona feina, companyes!

 

      

 

      

 

La Capsa dels Jocs presentava la programació del mes de juliol: biblioparc cada dimecres, activitats d’aigua, manteniment i collita a l’hort comunitari… bones propostes, oi? Sumeu-vos a elles!

 

      

 

      

 

També el projecte Fem Família ha tingut presència al Twitter per mantenir-nos actualitzades sobre tot allò que estan aprenent i gaudint durant els mesos d’estiu. La visita a les cotxeres del TRAM o la refrescant remullada al Club de Tennis Sant Adrià són algunes de les piulades que ens han fet arribar!

 

      

 

     

 

Des del Desdelamina, ens alegra saber que l’activitat a La Mina no té fre i que l’educació no fa vacances durant els mesos d’estiu. Per la nostra banda, seguirem atentes a les xarxes per a compartir tot allò positiu i constructiu que les associacions plantegen per a fer créixer més el nostre barri!