LUDOTECA TOC-TOC :: Un munt de novetats

Noves places per a nens i nenes de P3, P4 i P5. Oberta a tot el barri i voltants.


La Ludoteca Toc Toc és un espai, de temps lliure, segur i agradable. El horari es de dilluns a divendres de 16.30 a 18.30 hores.


[Foto: Ludoteca Toc Toc]

Es un servei, del Consorci del barri de La Mina, complementari a l’escola, on els nens i les nenes fan amics, es diverteixen, aprenen, respecten i comparteixen jocs i activitats.


[Foto: Ludoteca Toc Toc]

Dintre de la nova programació d’activitats es troben un munt de novetats, entre elles, el taller d’iniciació a l’informàtica. Els ordinadors ofereixen als més petits un interès atractiu per a reforçar i introduir nous aprenentatges educatius.

En breu també es tornarà a engegar per tercer curs consecutiu el Préstec de Joguines, un servei que desperta en els nens i nenes, i les famílies un sentiment de responsabilitat. Compartim les joguines, les cuidem a casa el cap de setmana i dilluns les tornem a la ludoteca.


[Foto: Ludoteca Toc Toc]

Amb l’activitat ‘El Guardià dels Contes’ coneixerem les normes de comportament de la nostra futura biblioteca “Font de La Mina”. La pèrdua de la clau màgica que custodia el guardià dels contes a provocat la desaparició de totes les històries i personatges, junts i vivint moltes aventures tindrem que re-inventar les millors històries dels nostres contes favorits…

Esperem passar-lo molt bé. Us anirem contant més detalls…